\ Јесењи концерти за основце у Врчину

Музика као лек

muzika medicina

Пријатељи школе

tarisio2

Треба да се зна

treba da se zna

header

ИНФОРМАЦИЈА О УПИСУ У 1. РАЗРЕД МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ
 
Поштовани родитељи,
У складу са актуелном ситуацијом и мерама које је предузела Влада Републике Србије, овим путем желимо да вас обавестимо о пријавама за упис ученика у 1. разред основне музичке школе ”Невена Поповић”за школску 2020/2021. године.
Сви родитељи заинтересоване деце која желе да похађају основну музичку школу ”Невена Поповић” могу да се јаве на следећи број телефона 064/85-45-312 или да оставе своје податке на следећу имејл адресу:upis.omsgrocka@gmail.com.
На овај начин родитељи ће добити потребне информације о начину извођења пријемног испита.
Слободних места има на следећим одсецима:
-за децу узраста од 7 до 9 година: гитара, виолина, флаута, виолончело, хармоника и клавир.
-за старије ученике од 10 до 18 година: одсек за Српско традиционално певање.
-за децу млађу од 7 година врши се упис у припремни разред.
Позивамо вас да нас контактирате путем наведеног броја телефона или имејл адресе, а ми ћемо вас упутити и дати вам све неопходне информације!
Драга децо, добро дошли!
 
РЕЗУЛТАТИ ПРИЈЕМНОГ ИСПИТА ЗА УПИС У 1. РАЗРЕД ОСНОВНЕ МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ 
 
Поштована децо и родитељи,
Ово су резултати пријемног испита за упис у 1. разред Основне музичке школе "Невена Поповић", одржаног у петак, 24. априла 2020. године.
У табелама се налазе имена и презимена ученика који су положили пријемни испит како у матичној тако и подручним школама.
Пријаве за упис у 1. разред се налазе на сајту школе, али ће вас контактирати и пријаве вам доставити наставници који су тестирали вашу децу.
Радујемо се дружењу са вама!
Пријемни испит је и даље у току. Добро дошли!
 
 
 

Јесењи концерти за основце у Врчину

Ученици издвојеног одељења у Врчину су у петак, 8. новембра 2019. године, одржали сада већ традиционалне јесење концерте за своје другаре од првог до четвртог разреда Основне школе „Свети Сава“. Наступили су ученици свих инструменталних класа и ученици одсека за српско традиционално певање.
Извођене су нумере разноврсних музичких жанрова, на које су мали слушаоци реаговали раздрагано и весело и послали „ветар у леђа“ младим музичарима за даље вежбање и музицирање.
Едукативни и истовремено забаван део концерата се састојао у презентовању неких музичких појмова и представљању различитих инструмената од стране самих извођача. Као и сваке године, у једном делу концерата, учешће су узели и мали слушаоци који су заједно са музичарима на сцени изводили дечје песмице.
Важно је да споменемо и све наставнике разредне наставе, без чије безрезервне подршке и сарадње наша музика не би била овако полетна и весела. После лепог дружења са основцима радујемо се следећем концерту на коме ће домаћини - ученици припремног разреда, са својом наставницом Браниславом Тријић, угостити децу предшколске установе „Лане“ из Врчина.