\ Наступ наших ученика на отварању изложбе „Варошки салон“

Музика као лек

muzika medicina

Пријатељи школе

tarisio2

Треба да се зна

treba da se zna

header

ИНФОРМАЦИЈА О УПИСУ У 1. РАЗРЕД МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ
 
Поштовани родитељи,
У складу са актуелном ситуацијом и мерама које је предузела Влада Републике Србије, овим путем желимо да вас обавестимо о пријавама за упис ученика у 1. разред основне музичке школе ”Невена Поповић”за школску 2020/2021. године.
Сви родитељи заинтересоване деце која желе да похађају основну музичку школу ”Невена Поповић” могу да се јаве на следећи број телефона 064/85-45-312 или да оставе своје податке на следећу имејл адресу:upis.omsgrocka@gmail.com.
На овај начин родитељи ће добити потребне информације о начину извођења пријемног испита.
Слободних места има на следећим одсецима:
-за децу узраста од 7 до 9 година: гитара, виолина, флаута, виолончело, хармоника и клавир.
-за старије ученике од 10 до 18 година: одсек за Српско традиционално певање.
-за децу млађу од 7 година врши се упис у припремни разред.
Позивамо вас да нас контактирате путем наведеног броја телефона или имејл адресе, а ми ћемо вас упутити и дати вам све неопходне информације!
Драга децо, добро дошли!
 
РЕЗУЛТАТИ ПРИЈЕМНОГ ИСПИТА ЗА УПИС У 1. РАЗРЕД ОСНОВНЕ МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ 
 
Поштована децо и родитељи,
Ово су резултати пријемног испита за упис у 1. разред Основне музичке школе "Невена Поповић", одржаног у петак, 24. априла 2020. године.
У табелама се налазе имена и презимена ученика који су положили пријемни испит како у матичној тако и подручним школама.
Пријаве за упис у 1. разред се налазе на сајту школе, али ће вас контактирати и пријаве вам доставити наставници који су тестирали вашу децу.
Радујемо се дружењу са вама!
Пријемни испит је и даље у току. Добро дошли!
 
 
 

Наступ наших ученика на отварању изложбе „Варошки салон“

Празнична изложба дела ликовне и примењене уметности „Варошки салон“ отворена је у Ранчићевој кући у среду 25. децембра 2019. године, пред бројном публиком. Ранчићева кућа у Гроцкој, споменик културе од великог значаја за Републику и стари варошки дом из 18. века данас је и галеријски простор Центра за културу Гроцка, који одише топлином и домаћом атмосфером. Празнична поставка обухвата дела преко тридесет ликовних и примењених уметника, и осмишљена је у празничном духу радости и даривања - као вид подршке стваралаштву. Посетиоцима и публици пружа јединствену прилику да себе и своје драге обрадују уникатним предметом или детаљем, који је рад сликара, вајара, или пак уметничког занатлије.
„Варошки салон“ ове године излаже радове у разноврсним техникама као што су акварел, уље на платну, пастел, графика, дигитална графика, фотографија и комбиноване технике, затим накит од сребра и бакра ручне израде, тематски израђене дрвене играчке, уникатне одевне детаље и предмете свакодневне намене...
Излажу: Мика Ловре, Марион Дедић, мр Весна Џакић, Весна Мишић, Ивана Блечић Стефановић, Игор Жутић, мр Љубица Шакић, мр Љубинка Буба Ђурђевић, Мирослав Штековић, Милан Митровић Макаби, Даница Веселиновић, Маја Раковић, Стоја Богојевић, Весна Мартиновић Маровић, Марија Наранчић, Новица Радојичић, Зорица Митровић Ђорђевић, Александар Ивић,Гордана Нешовић, мр Ивана Бабић, Виолета Спасов, Бранислава Милаковић, Невена Црногорац, Босиљка Антић, Маша Ничић, Гордана Мамић, Бојана Вујасиновић, Драгана Купрешанин, Новица Радојичић, Даница Трајковић, Јелена Пешић, др ум. Предраг Лојаница.
Приликом отварања изложбе наступили су ученици ОМШ „Невена Поповић“ из Гроцке - Јана Марковић (1. разред) и Хелена Ђуричић (3. разред) - клавир у класи проф. Вере Михок, Јана Николић – клавир (2. разред) у класи проф. Ивоне Игрутиновић, Петар Станојевић (2. разред) – хармоника у класи проф. Немање Дражића.
Дневни лист ПОЛИТИКА у свом електронском издању доноси вест о отварању изложбе "Варошки салон" у Ранчићевој кући. Погледајте на ОВОМ линку.