\ Јавни час у Врчину

Музика као лек

muzika medicina

Пријатељи школе

tarisio2

Треба да се зна

treba da se zna

header

Јавни час у Врчину

У уторак, 28. јануара 2020. године, у свечаној сали ОШ „Свети Сава“ у Врчину, успешно је одржан Јавни час ученика издвојеног одељења ОМШ „Невена Поповић“ у Врчину.
У лепој и позитивној атмосфери представили су се следећи ученици: Алекса Анђелковић и Вера Ђорђевић (1.разред), Василије Ћустић, Лазар Баста и Драгана Анђелковић (2.разред) и Максим Вулета (5.разред) – гитара из класе проф. Бранка Тријића; Ненад Јанковић, Јован Коџић (2.разред) и Димитрије Ђрђевић (3.разред) – хармоника у класи проф. Миљана Мадића; Андрија Тријић (2.разред), Симона Кекић и Јован Јашић (4.разред) виолина у класи проф. Марије Цвејић; Јана Маринковић (1. разред) – упоредни клавир у класи проф. Јоване Стајић. Поред солистичких наступа, наша публика имала је прилику да ужива у камерном музицирању од стране два дуа из класе проф. Катарине Фаркаш и Тијане Јовев: Јована Ђорђевић и Јована Јаћимовић, и Драгана Ђорђевић и Јана Маринковић. На крају Јавног часа, као последња тачка, наступио је хор ОМШ из класе проф. Браниславе Тријић, извевши песму „Светосавска љубав“.
Наши ученици су се приказали у најбољем светлу, а публика је то препознала и сваки наступ наградила громогласним аплаузом.