\ Јавни час у Врчину

Музика као лек

muzika medicina

Пријатељи школе

tarisio2

Треба да се зна

treba da se zna

header

ИНФОРМАЦИЈА О УПИСУ У 1. РАЗРЕД МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ
 
Поштовани родитељи,
У складу са актуелном ситуацијом и мерама које је предузела Влада Републике Србије, овим путем желимо да вас обавестимо о пријавама за упис ученика у 1. разред основне музичке школе ”Невена Поповић”за школску 2020/2021. године.
Сви родитељи заинтересоване деце која желе да похађају основну музичку школу ”Невена Поповић” могу да се јаве на следећи број телефона 064/85-45-312 или да оставе своје податке на следећу имејл адресу:upis.omsgrocka@gmail.com.
На овај начин родитељи ће добити потребне информације о начину извођења пријемног испита.
Слободних места има на следећим одсецима:
-за децу узраста од 7 до 9 година: гитара, виолина, флаута, виолончело, хармоника и клавир.
-за старије ученике од 10 до 18 година: одсек за Српско традиционално певање.
-за децу млађу од 7 година врши се упис у припремни разред.
Позивамо вас да нас контактирате путем наведеног броја телефона или имејл адресе, а ми ћемо вас упутити и дати вам све неопходне информације!
Драга децо, добро дошли!
 
РЕЗУЛТАТИ ПРИЈЕМНОГ ИСПИТА ЗА УПИС У 1. РАЗРЕД ОСНОВНЕ МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ 
 
Поштована децо и родитељи,
Ово су резултати пријемног испита за упис у 1. разред Основне музичке школе "Невена Поповић", одржаног у петак, 24. априла 2020. године.
У табелама се налазе имена и презимена ученика који су положили пријемни испит како у матичној тако и подручним школама.
Пријаве за упис у 1. разред се налазе на сајту школе, али ће вас контактирати и пријаве вам доставити наставници који су тестирали вашу децу.
Радујемо се дружењу са вама!
Пријемни испит је и даље у току. Добро дошли!
 
 
 

Јавни час у Врчину

У уторак, 28. јануара 2020. године, у свечаној сали ОШ „Свети Сава“ у Врчину, успешно је одржан Јавни час ученика издвојеног одељења ОМШ „Невена Поповић“ у Врчину.
У лепој и позитивној атмосфери представили су се следећи ученици: Алекса Анђелковић и Вера Ђорђевић (1.разред), Василије Ћустић, Лазар Баста и Драгана Анђелковић (2.разред) и Максим Вулета (5.разред) – гитара из класе проф. Бранка Тријића; Ненад Јанковић, Јован Коџић (2.разред) и Димитрије Ђрђевић (3.разред) – хармоника у класи проф. Миљана Мадића; Андрија Тријић (2.разред), Симона Кекић и Јован Јашић (4.разред) виолина у класи проф. Марије Цвејић; Јана Маринковић (1. разред) – упоредни клавир у класи проф. Јоване Стајић. Поред солистичких наступа, наша публика имала је прилику да ужива у камерном музицирању од стране два дуа из класе проф. Катарине Фаркаш и Тијане Јовев: Јована Ђорђевић и Јована Јаћимовић, и Драгана Ђорђевић и Јана Маринковић. На крају Јавног часа, као последња тачка, наступио је хор ОМШ из класе проф. Браниславе Тријић, извевши песму „Светосавска љубав“.
Наши ученици су се приказали у најбољем светлу, а публика је то препознала и сваки наступ наградила громогласним аплаузом.