\ Успешно одржан први он-лајн концерт ученика флауте

Музика као лек

muzika medicina

Пријатељи школе

tarisio2

Треба да се зна

treba da se zna

header

ИНФОРМАЦИЈА О УПИСУ У 1. РАЗРЕД МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ
 
Поштовани родитељи,
У складу са актуелном ситуацијом и мерама које је предузела Влада Републике Србије, овим путем желимо да вас обавестимо о пријавама за упис ученика у 1. разред основне музичке школе ”Невена Поповић”за школску 2020/2021. године.
Сви родитељи заинтересоване деце која желе да похађају основну музичку школу ”Невена Поповић” могу да се јаве на следећи број телефона 064/85-45-312 или да оставе своје податке на следећу имејл адресу:upis.omsgrocka@gmail.com.
На овај начин родитељи ће добити потребне информације о начину извођења пријемног испита.
Слободних места има на следећим одсецима:
-за децу узраста од 7 до 9 година: гитара, виолина, флаута, виолончело, хармоника и клавир.
-за старије ученике од 10 до 18 година: одсек за Српско традиционално певање.
-за децу млађу од 7 година врши се упис у припремни разред.
Позивамо вас да нас контактирате путем наведеног броја телефона или имејл адресе, а ми ћемо вас упутити и дати вам све неопходне информације!
Драга децо, добро дошли!
 
РЕЗУЛТАТИ ПРИЈЕМНОГ ИСПИТА ЗА УПИС У 1. РАЗРЕД ОСНОВНЕ МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ 
 
Поштована децо и родитељи,
Ово су резултати пријемног испита за упис у 1. разред Основне музичке школе "Невена Поповић", одржаног у петак, 24. априла 2020. године.
У табелама се налазе имена и презимена ученика који су положили пријемни испит како у матичној тако и подручним школама.
Пријаве за упис у 1. разред се налазе на сајту школе, али ће вас контактирати и пријаве вам доставити наставници који су тестирали вашу децу.
Радујемо се дружењу са вама!
Пријемни испит је и даље у току. Добро дошли!
 
 
 

Успешно одржан први он-лајн концерт ученика флауте

У суботу, 30.05.2020. године у 15 часова, одржан је један несвакидашњи концерт. Из велике жеље за дружењем и заједничким музицирањем, поштујући препоруке о социјалном дистанцирању, родила се идеја за организовањем онлајн концерта.
Свако од своје куће, са великом подршком од стране својих породица и срцима пуним љубави према музици, ученици из класе проф. Тијане Јовев учествовали су у организацији и реализацији концерта.
Наступили су следећи ученици: Тина Богдановић, Даница Мрачић и Љубица Стојановић (1. разред), Ива Богдановић (2. разред), Лара Пантелић (3. разред), Исидора Петронијевић (4. разред) и Тијана Мрачић (5. разред) из издвојеног одељења у Умчарима, као и Лана Гвозденовић, Дуња Ташић (1. разред), Јована Јаћимовић, Јана Маринковић, Ива Милићевић, Наталија Тројановић и Јован Димић (4.разред) из издвојеног одељења у Врчину. Све композиције изведене на концерту су у потпуности савладане за време наставе на даљину, што чини да будемо још поноснији и задовољнији.
Ана Димић, ученица трећег разреда виолине у класи проф. Марије Цвејић, била је наш специјални гост. Ана и њен брат Јован, заједно су извели композицију Менует у редакцији за виолину и флауту.
Упркос повременим проблемима са интернет конекцијом, концерт је протекао у позитивној атмосфери. Показали смо да где постоји жеља, постоји и начин, мада са нестрпљењем чекамо прилику за концерт уживо.