\ Велики успех младих пијаниста Основне музичке школе „Невена Поповић“ на Међународном такмичењу „Piccolo piano talents“

Музика као лек

muzika medicina

Пријатељи школе

tarisio2

Треба да се зна

treba da se zna

header

Велики успех младих пијаниста Основне музичке школе „Невена Поповић“ на Међународном такмичењу „Piccolo piano talents“

Ученици првог разреда Основне музичке школе „Невена Поповић“ из Гроцке, Ведран Бранковић и Софија Јовић, из класе наставнице Нине Косанић, учествовали су на Међународном такмичењу „Piccolo piano talents“. Такмичење је одржано онлајн, а у категорији у којој су били Ведран и Софија такмичили су се ученици из разних земаља, као што су: Словенија, Пољска, Босна и Херцеговина, Естонија и Индонезија. Конкуренција је била јака, захтеви и очекивања велики.... Наши драги ученици су показали своју музикалност, весштину и стечено знање и освојили прве награде. Ведран је освојио прву награду са 94.33, а Софија, такође, прву награду са 93 бода.
Честитамо од срца Ведрану и Софији, наставници Нини, као и родитељима без чије помоћи и залагања наши ученици и наставница не би могли да остваре своје замисли и покажу ниво свог знања иза кога стоји много вежбања, труда, залагања и одрицања.
Погледајте и послушајте снимке композиција наших ученика.