\ I и III награда на међународном онлајн такмичењу „Мали пијанистички таленти“ у Сремској Митровици

Музика као лек

muzika medicina

Пријатељи школе

tarisio2

Треба да се зна

treba da se zna

header

I и III награда на међународном онлајн такмичењу „Мали пијанистички таленти“ у Сремској Митровици

На међународном онлајн такмичењу „Мали пијанистички таленти“ у Сремској Митровици учествовало је 172 кандидати из 23 земље света.
Такмичаре је оцењивао жири састављен од еминентних професора: Слађана Дедић (Босна и Херцеговина), Драгомир Братић (Србија) и Данијел Ото (Хрватска).
Наше ученице клавира Хелена Ђуричић, 4. разред, освојила је I-5 награду (95 поена) а ученице клавирског дуа „Хармони“ (Емилија Ђорђевић, 5. разред и Марија Марковић, 5. разред) освојиле су III-2 награду (75 поена) из класе наставнице Вере Михок, на овом великом међународном такмичењу за које су се припремале реализовањем наставе на даљину (без заједничког рада и свирања који је карактеристичан за рад клавирског дуа).
Све честитке нашој Хелени, Еми и Марији, као и наставници вери на уложеном огромном раду и напору при вежбању на даљину, што је сложићете се претешко када је музика и звук који често касни у питању. И поред тешких услова рада успеле су у најбољем светлу да прикажу своју музикалност и таленат и освоје веома запажене награде у толико јакој конкуренцији.
Погледајте снимке наступа наших ученица: