\ Стигао је нови полуконцертни клавир у Врчин!

Музика као лек

muzika medicina

Пријатељи школе

tarisio2

Треба да се зна

treba da se zna

header

Стигао је нови полуконцертни клавир у Врчин!

У уторак, 16. новембра 2021. године у издвојено одељење ОМШ „Невена Поповић“ у Врчину допремљен је нови полуконцертни клавир. Огромна радост и изненађење наших ученика и наставника показала нам је да се лепе ствари дешавају вредним и радним људима.
Овај дивни инструмент пронашао је своје место у великој свечаној сали ОШ „Свети Сава“ у Врчину, где се и налази наше издвојено одељење и где наши ученици, поред интерних и јавних часова, редовно организују концерте и пуне салу верном и изнова одушевљеном публиком.
Стари, електрични клавир наћи ће своју примену већ у некој учионици, а наши ученици ће, од сада, своју музикалност, стечена знања и вештине дочаравати управо на овом дивном инструменту.
Средства за набавку полуконцертног клавира Школа је добила од Секретаријата за образовање и дечју заштиту. Директор школе је пожелео нашим ученицима и наставницима да дуго, дуго, дуго музицирају на новом инструменту и да најпре уживају они, а затим и да истим жаром и ентузијазмом увесељавају и нас, односно верну публику. Надамо се да ће нам ускоро, баш на новом инструменту, и приредити неки концерт за памћење.