\ Учешће ученика ОМШ „Невена Поповић“ на отварању спортске манифестације „Мале олимпијаде иге“ у Гроцкој

Музика као лек

muzika medicina

Пријатељи школе

tarisio2

Треба да се зна

treba da se zna

header

Учешће ученика ОМШ „Невена Поповић“ на отварању спортске манифестације „Мале олимпијаде иге“ у Гроцкој

У среду, 11. маја 2022. године у спортској сали Средње школе „Гроцка“, богатим музичким програмом свечано су отворене „Мале олимпијске игре“.
Манифестацију је химном „Боже правде“ отворила наша ученица 3. разреда српског традиционалног певања из класе Катарине Милосављевић - Хелена Ђуричић, а затим се присутним спортистима обратила и званично манифестацију отворила Живка Комленац-Ђорђевић, организатор и секретар Спортског савеза ГО Гроцка.
Учешће на „Малим олимпијским играма“ узело је 7 основних школа, такмичило се 250 ученика од 1. до 3. разреда, а најбоље пласиране екипе представљаће нашу општину на градском такмичењу које се организује у Београду.
Затим, присутним младим спортистима, њиховим директорима, наставницима и родитељима представио се и наш рок бенд школе који је извео песму Дај ми један разлог од Трејси Чепман. Бенд је својим фантастичним наступом допринео да се брзина и спретност, као и тимски рад, истакну код такмичара, а уједно и да им покажу како ми нашим тимским, односно заједничким музицирањем уживамо у ономе што ми најбоље радимо – стварамо добру музику.