\ Учешће ученика ОМШ „Невена Поповић“ на првом Сајму спорта у „Грочанској чаршији“

Музика као лек

muzika medicina

Пријатељи школе

tarisio2

Треба да се зна

treba da se zna

header

Учешће ученика ОМШ „Невена Поповић“ на првом Сајму спорта у „Грочанској чаршији“

У организацији Спортског савеза Београда и ГО Гроцка, а под покровитељством Града Београда-Секретаријата за спорт и омладину, у Грочанској чаршији је у четвртак, 14. септембра 2023. године, одржан Сајам спорта Градске општине Гроцка.
Након интонирања химне и богатог музичког програма у извођењу основне музичке школе “Невена Поповић”, посетиоце су поздравили Весна Дамјановић, председница Скупштине општине Гроцка и Небојша Јевремовић, генерални секретар Спортског савеза Београда.
Више стотина деце грочанских основних школа је учествовало у активацији Олимпијског комитета „Буди олимпијац“ где су се кроз занимљив такмичарски програм упознали са олимпијским вредностима, идејом олимпизма али и знаменитостима Београда.
Мали хор наше школе, под руководством наставнице Бојане Ђукић, након химне „Боже правде“ извео је и још две нумере: „Бавите се спортом“ од Леонтине Вукомановић и „Дечја граја“. Нашу школу је представила и вишеструка добитница републичких награда – Сташа Будимлија, ученица 3. разреда виолине у класи наставника Јована Цинцар Костића, а уз клавирску сарадњу Милоша Спасића.