\ Наступ наших ученица на отворању изложбе „Свилена лепот ћирилице“ у Центру за културу

Музика као лек

muzika medicina

Пријатељи школе

tarisio2

Треба да се зна

treba da se zna

header

ИНФОРМАЦИЈА О УПИСУ У 1. РАЗРЕД МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ
 
Поштовани родитељи,
У складу са актуелном ситуацијом и мерама које је предузела Влада Републике Србије, овим путем желимо да вас обавестимо о пријавама за упис ученика у 1. разред основне музичке школе ”Невена Поповић”за школску 2020/2021. године.
Сви родитељи заинтересоване деце која желе да похађају основну музичку школу ”Невена Поповић” могу да се јаве на следећи број телефона 064/85-45-312 или да оставе своје податке на следећу имејл адресу:upis.omsgrocka@gmail.com.
На овај начин родитељи ће добити потребне информације о начину извођења пријемног испита.
Слободних места има на следећим одсецима:
-за децу узраста од 7 до 9 година: гитара, виолина, флаута, виолончело, хармоника и клавир.
-за старије ученике од 10 до 18 година: одсек за Српско традиционално певање.
-за децу млађу од 7 година врши се упис у припремни разред.
Позивамо вас да нас контактирате путем наведеног броја телефона или имејл адресе, а ми ћемо вас упутити и дати вам све неопходне информације!
Драга децо, добро дошли!
 
РЕЗУЛТАТИ ПРИЈЕМНОГ ИСПИТА ЗА УПИС У 1. РАЗРЕД ОСНОВНЕ МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ 
 
Поштована децо и родитељи,
Ово су резултати пријемног испита за упис у 1. разред Основне музичке школе "Невена Поповић", одржаног у петак, 24. априла 2020. године.
У табелама се налазе имена и презимена ученика који су положили пријемни испит како у матичној тако и подручним школама.
Пријаве за упис у 1. разред се налазе на сајту школе, али ће вас контактирати и пријаве вам доставити наставници који су тестирали вашу децу.
Радујемо се дружењу са вама!
Пријемни испит је и даље у току. Добро дошли!
 
 
 

Наступ наших ученица на отворању изложбе „Свилена лепот ћирилице“ у Центру за културу

У месецу писмености у петак, 11. маја 2019. године, у Центру за културу Гроцка отворена је изложба "Свилена лепота ћирилице", примењене уметнице Оливере Милуновић из циклуса под називом „Свилени додир прошлости“.
Традиционални дух којим одише изложба употпуниле су ученице Српског традиционслног певања ОМШ „Невена Поповић“ из Гроцке, које су извеле сплет аутентичних једногласних и двогласних песама. Својим гласом публику су одушевиле Миња Вучкивић, Дајана Станковић, Илинка Ђурђевић и Љубица Мишић, ученице првог разреда у класи професорке Ане Јовановић.
Електронско издање дневног листа ПОЛИТИКА (на ОВОМ линку) доноси вест о отварању изложбе "Свилени додир ћирилице" примењене уметнице Оливере Милуновић у Ранчићевој кући, галерији Центра за културу Гроцка - установе културе ГО Гроцка.
 
Погледајте фотографије>>