\ Завршни концерт ученика у Умчарима

Музика као лек

muzika medicina

Пријатељи школе

tarisio2

Треба да се зна

treba da se zna

header

Завршни концерт ученика у Умчарима

У четвртак 6. јуна 2019. године, у свечаној сали ОШ „Мића Стојковић“, одржан је Завршни концерт ученика подручног одељења ОМШ „Невена Поповић“ у Умчарима.
Наши ученици су имали веома успешну школску годину, иза њих је прегршт награда са републичких и међународних такмичења, медаља, наступа у разним салама...уложили су много труда, рада и љубави, посветили су време и дали све од себе да буду знатно бољи него претходне године. У томе су успели, а на вечерашњем концерту са поносом су се представили следећи ученици: Милош Милајловић (1. разред), Тамара Душић (3. разред), Мила Михајловић (4. разред) и Ања Вукотић (5. разред) – клавир у класи проф. Милана Медошевића; Ива Богдановић (1. разред), Лара Пантелић (2. разред) и Исидора Петронијевић (3. разред) – флаута у класи проф. Тијане Јовев; Марко Ђорђевић (1. разред), Николина Секуловски (1. разред), Наталија Николић (2. разред) и Душан Стејић (5. разред) – виолина у класи проф. Надежде Димитријевић; Теодор Мрачић (1. разред), Теодора Маторчевић (1. разред) и Викторија Михаиловић (3. разред) – гитара у класи проф. Невене Манојловић; Петар Станојевић (1. разред) – хармоника у класи проф. Немање Дражића.
Наши ученици су се показали у најбољем светлу, доказали су да напоран труд и вежбање доводе до жељених резултата и учинили су поноснима како своје родитеље, тако и наставнике. Надамо се да ће следећа школска година бити још успешнија и да ћемо имати више оваквих концерата!