\ „Ревија победника“ у ОШ „Свети Сава“ у Врчину, у оквиру програма „Свет стваралаштва и културе деце и младих“

header

„Ревија победника“ у ОШ „Свети Сава“ у Врчину, у оквиру програма „Свет стваралаштва и културе деце и младих“

У свечаној сали ОШ "Свети Сава" у Врчину, у петак 9. јуна 2017. године, одржана је „Ревија победника“ програма „Свет стваралаштва и културе деце и младих“ Удружења Пријатељи деце општине Гроцка, а под покровитељством Града Београда - Секретаријата за спорт и омладину.
Свечаност је отворио директор ОШ "Свети Сава" господин Добрица Синђелић, а присутне су поздравили: директорка Основне музичке школе Гроцка – госпођа Бранка Ивковић-Петронић и члан општинског Већа за образовање господин Живадин Митрић, као и заступник Удружења и овлашћено лице, педагог Ана Матејић.
Основној музичкој школи је уручена захвалница за допринос манифестацији „Дечје музичке свечаности“ и поклон за несебично залагање, подржавање и стручну помоћ при организацији ДЕМУС-а, а и стручном и компетентном кадру који већ годинама седи у жирију на такмичења. То су следећи професори: Бојана Ђукић, Бранислава Тријић, Александар Радовановић, Александар Гајић, Милена Јовановић и проф. српског традиционалног певања Сузана Арсић.
Свим првопласираним учесницима општинских, градских и репубичких такмичења који су на најлепши начин, кроз песму, игру и рецитацију представили нашу општину уручене су награде.
Свој таленат и креативност још једном су показали ученици ОШ "Свети Сава" из Врчина, ОШ „Мића Стојковић“ из Умчара, ОШ „Илија Гарашанин“ из Гроцке, ОШ „Милоје Васић“ из Калуђерице и ученици ОШ „Никола Тесла“ из Винче.
Честитамо!!!