\ Јавни час у Умчарима

header

Јавни час у Умчарима

У четвртак, 30. новембра 2017. године, у поподневим часовима, у свечаној сали ОШ „Мића Стојковић“ у Умчарима, ученици и наставници ОМШ „Невена Поповић“ приредили су Јавни час.
Упркос кишовитом дану атмосфера је била изузетно позитивна, а публика је имала прилику да чује разноврстан прграм, од дела класичне музике, преко дечјих песама, и све до традиционалних песама нашег народа. Музицирало се на клавиру, хармоници, виолини, гитари и флаути. Ученике су за наступ припремили њихови наставници: Милан Медошевић (клавир), Дамир Одобашић (хармоника), Надежда Димитријевић (виолина), Невена Манојловић (гитара) и Тијана Јовев (флаута). Извођења наших младих виолиниста и флаутиста не би било потпуно без наставника Андрије Лаличића који их је пратио на клавиру.
У публици су били поносни родитељи, баке, деке и пријатељи, који су са одушевљењем и аплаузом испратили сваку нумеру. Њихови осмеси и топле речи похвале су нам највећи дар и подстрек да са још већим ентузијазмом припремамо сваки наредни концерт.