\ Новогодишњи концерт ученика ОМШ „Невена Поповић“ у Умчарима

header

Новогодишњи концерт ученика ОМШ „Невена Поповић“ у Умчарима

У четвртак, 28. децембра 2017. године, у свечаној сали ОШ „Мића Стојковић“ у Умарима, одржан је још један у низу традиционалних новогодишњих концерата наших ученика.
У препуној сали владала је позитивна, весела и раздрагана атмосфера. Концерт је отворио и затворио мали хор ученика припремног и 1. разреда наше школе у УМчарима, изводећи сплет новогодишњих песама, под вођством професорке солфеђа Јелене Недељковић, праћени проф. Миланом Медошевићем за клавиром. Затим су наступили солисти на гитари, хармоници, виолини, флаути и клавиру изводећи новогодишње, божићне, народне и класичне нумере. Финале вечери је представљао наступ малог оркестра школе, састављеног од ученика и њихових наставника, који су специјално за овај концерт припремили Бетовенову „Оду радости“.
Према реакцијама и овацијама како публике тако и наставника и ученика школе концерт је веома успешно организован и реализован. Публици су се представили: Тамара Душић, Мане Жигић и Тијана Томовић за клавиром, Милица Симић и Ана Мијаиловић на виолини, Јована Марковић и Викторија Михајиловић - гитара, Михајло Теофиловић и Михајло Срдановић – хармоника и Исидора Петронијевић – флаута. Честитамо нашим ученицима и наставницима: Јелени Недељковић, Тијани Јовев, Надежди Димитријевић, Невени Манојловић, Милану Медошевићу, Дамиру Одобашићу и Андрији Лаличићу на уложеном труду, залагању и раду. Надамо се да ће нам и у следећој, 2018. године, приредити још много лепих изненађења и фантастичних угођаја.