\ Учешће наставника школе на општинском такмичењу ДЕМУС1

Музика као лек

muzika medicina

Пријатељи школе

tarisio2

Треба да се зна

treba da se zna

header

Учешће наставника школе на општинском такмичењу ДЕМУС1

У среду 17. јануара 2018.године, у ОШ " Милоје Васић", са почетком у 14.00 часова, одржано је општинско такмичење из музичке културе ДЕМУС 1 („Дечје музичко стваралаштво“), за следеће категорије: Најраспеваније одељење, Златна сирена (соло певачи) и Мали вокални састави (дуети, терцети и квартети).
Основна школа "Милоје Васић" је и ове године организовала дружење и ручак за учеснике и жири, а Основна музичка школа " Невена Поповић" и наставници солфеђа Бојана Ђукић, Бранислава Тријић и Александар Гајић су својим жирирањем допринели вредновању наступа по пропозицијамаи и најуспешнији ће наступити на градском такмичењу.
Честитамо свим такмичарима на постигнутим резултатима, а првопласираним такмичарима желимо висок пласман на градском такмичењу.
Велику захвалност дугујемо госпођи Ани Матејић, овлашћеном лицу и заступнику Пријатељи деце Гроцке, као и директору ОШ „Милоје Васић“ Небојши Трифићу и наставнику Огњену Марковићу на срдачној и топлој добродошлици, као и позитивној атмосфери која је владала током такмичења. И кандидати и жири су се веома пријатно осећали у њиховој кући.
 
Погледајте:
 
1. Програм