\ Учешће наставника школе на општинском такмичењу ДЕМУС1

header

Учешће наставника школе на општинском такмичењу ДЕМУС1

У среду 17. јануара 2018.године, у ОШ " Милоје Васић", са почетком у 14.00 часова, одржано је општинско такмичење из музичке културе ДЕМУС 1 („Дечје музичко стваралаштво“), за следеће категорије: Најраспеваније одељење, Златна сирена (соло певачи) и Мали вокални састави (дуети, терцети и квартети).
Основна школа "Милоје Васић" је и ове године организовала дружење и ручак за учеснике и жири, а Основна музичка школа " Невена Поповић" и наставници солфеђа Бојана Ђукић, Бранислава Тријић и Александар Гајић су својим жирирањем допринели вредновању наступа по пропозицијамаи и најуспешнији ће наступити на градском такмичењу.
Честитамо свим такмичарима на постигнутим резултатима, а првопласираним такмичарима желимо висок пласман на градском такмичењу.
Велику захвалност дугујемо госпођи Ани Матејић, овлашћеном лицу и заступнику Пријатељи деце Гроцке, као и директору ОШ „Милоје Васић“ Небојши Трифићу и наставнику Огњену Марковићу на срдачној и топлој добродошлици, као и позитивној атмосфери која је владала током такмичења. И кандидати и жири су се веома пријатно осећали у њиховој кући.
 
Погледајте:
 
1. Програм