\ Концерт за ученике првог и другог разреда ОШ „Свети Сава“ у Врчину

header

Концерт за ученике првог и другог разреда ОШ „Свети Сава“ у Врчину

У уторак, 6. марта 2018. године, у издвојеном одељењу наше школе у Врчину, ученици и наставници приредили су концерт за другаре из првог и другог разреда ОШ „Свети Сава“.
На концерту су наступили ученици гитаре, хармонике, клавира, флауте и припремног разреда. Неки од ученика се припремају за предстојеће републичко и друга такмичења, а наступили су и они који су желели да покажу шта су до сада научили. Овакав вид јавног наступа нашим младим уметницима много значи, а подршка другара у публици им помаже да савладају трему пред такмичење.  
На концерту су наступили: Алекса Велилковић и Филип Матејић – гитара у класи проф. Бранка Тријића; Немања Сарић – хармоника у класи проф. Миљана Мадића; клавирски дуо „Невен“ (Јована Ђорђевић и Мирослав Тимотић) – клавир у класи проф. Катарине Фаркаш; Јана Маринковић и Ива Милићевић – флаута у класи проф. Тијане Јовев; ученици припремног разреда - проф. Бранислава Тријић.
Имали смо публику која се само пожелети може. Наши другари су слушали тачке пажљиво, такође су активно учествовали и са ученицима припремног разреда отпевали песму "Разгранала грана јоргована", а за крај су сви заједно отпевали песму "Чоколада". Њихови осмеси и задовољство највећа су нам награда и доказ да вреди трудити се и напорно вежбати.