\ Успешно одржан Јавни час у Винчи

Музика као лек

muzika medicina

Пријатељи школе

tarisio2

Треба да се зна

treba da se zna

header

Успешно одржан Јавни час у Винчи

У суботу, 02. марта 2019. године, у издвојеном одељењу ОМШ "Невена Поповић" у Винчи, одржан је јавни час ученика флауте и хармонике, а ученик Бошко Лепојевић је одржао презентацију о животу Невене Поповић.
Јавни час су отворили ученици првог разреда, који су овај тренутак дуго ишчекивали, јер је то био њихов наступ првенац, а потом су се низали искуснији, старији ученици. На вечерашњем јавном часу, наступали су следећи ученици у класи проф. Емилије Гавриловић: Јована Кујунџић, Жарко Добродолац, Милица Ћирић, Елена Илић, Анђела Младеновић, Лидија Добричић и у класи проф. Александра Бијића: Хелена Цветковић, Василији Комненић, Лука Кујунџић, Андреа Ракуљ, Немања Јовановић, Бошко Лепојевић, Андрија Репановић, Јован Јовановић и Јован Поповић. Клавирску сарадњу пружила је наша нова колегиница проф. Саша Петрић.
У доброј и позитивној атмосфери низале су се мелодије класичне, дечије и народне музике, ученици су били весели, насмејани и трема се није примећивала, а њихови наставници и родитељи су били веома задовољни.