\ Вече клавирске музике у Гроцкој

Музика као лек

muzika medicina

Пријатељи школе

tarisio2

Треба да се зна

treba da se zna

header

Вече клавирске музике у Гроцкој

У петак, 8. марта 2019. године, у матичној школи у Гроцкој, успешно је започет клавирски концерт, као први у низу циклуса клавирских концерата предвиђених за нашу публику током марта и априла месеца.
Наступиле су ученице из матичне школе и наше подручне школе у Врчину, које се већ пар месеци припремају за предстојеће Републичко такмичење ученика музичких и балетских школа Србије.
Школом је пред и током концерта владало велико узбуђење и нестрпљење наших извођача, иако су се сви одлично држали и одлично свирали. Најбитније је да су показали да су још више напредовали у својим припремама за државно такмичење, у односу на претходни јавни наступ.
Публици су се представиле: Христина Младеновић (1. разред), Јована Ђорђевић (3. разред) и Милица Ђорђевић (6. разред) – наше ученице из издвојеног одељења у Врчину, које клавир изучавају у класи проф. Катарине Фаркаш. Затим, Бојан Милошевић (2. разред), Растко Ивковић (4. разред) и Андреа Бјелобаба (6. разред) – ученици из класе проф. Маријане Калинић; Анђела Јанковић (2. разред) и Тијана Станић (5. разред) – ученице из класе проф. Јоване Стајић.