\ Пролећни концерт у ПУ „Лане“ у Врчину

Музика као лек

muzika medicina

Пријатељи школе

tarisio2

Треба да се зна

treba da se zna

header

Пролећни концерт у ПУ „Лане“ у Врчину

У петак 12. априла 2019. године, ПУ "Лане" у Врчину угостила је ученике ОМШ "Невена Поповић". Многобројну публику чинили су предшколци и деца старије групе.
Мали музичари припремили су народне, дечије, класичне и афричке нумере за своје другаре. Играли смо се погађања песама, препознавања музичких илустрација, али смо их и научили по коју песму.
Изненађење су приредили и деца предшколске групе, која су певала песме за своје госте. На овом прелепом, веселом и надахнутом обостраном музицирању представили су се и ученици припремног разреда наше школе песмом и свирком на металофонима.
Наши млади извођачи који су се представили другарима су: Мила Дамњановић и Јамна Маринковић – флаута у класи проф. Тијане Јовев; Димитрије Ђорђевић – хармоника у класи проф. Миљана Мадића; гитарске боје из класе проф. Бранка Тријића бранио је Василије Вид Ћустић, док су клавир свирале Ана Теофиловић и Христина Младеновић (класа проф. Катарине Фаркаш), а са виолином ту је био и Андрија Тријић из класе проф. Сање Пауновић.
Захваљујемо се васпитачицама и руководству ПУ "Лане" на још једној дивној сарадњи.