\ Музичка потпора у серији „Швиндлери“

Музика као лек

muzika medicina

Пријатељи школе

tarisio2

Треба да се зна

treba da se zna

header

ИНФОРМАЦИЈА О УПИСУ У 1. РАЗРЕД МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ
 
Поштовани родитељи,
У складу са актуелном ситуацијом и мерама које је предузела Влада Републике Србије, овим путем желимо да вас обавестимо о пријавама за упис ученика у 1. разред основне музичке школе ”Невена Поповић”за школску 2020/2021. године.
Сви родитељи заинтересоване деце која желе да похађају основну музичку школу ”Невена Поповић” могу да се јаве на следећи број телефона 064/85-45-312 или да оставе своје податке на следећу имејл адресу:upis.omsgrocka@gmail.com.
На овај начин родитељи ће добити потребне информације о начину извођења пријемног испита.
Слободних места има на следећим одсецима:
-за децу узраста од 7 до 9 година: гитара, виолина, флаута, виолончело, хармоника и клавир.
-за старије ученике од 10 до 18 година: одсек за Српско традиционално певање.
-за децу млађу од 7 година врши се упис у припремни разред.
Позивамо вас да нас контактирате путем наведеног броја телефона или имејл адресе, а ми ћемо вас упутити и дати вам све неопходне информације!
Драга децо, добро дошли!
 
РЕЗУЛТАТИ ПРИЈЕМНОГ ИСПИТА ЗА УПИС У 1. РАЗРЕД ОСНОВНЕ МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ 
 
Поштована децо и родитељи,
Ово су резултати пријемног испита за упис у 1. разред Основне музичке школе "Невена Поповић", одржаног у петак, 24. априла 2020. године.
У табелама се налазе имена и презимена ученика који су положили пријемни испит како у матичној тако и подручним школама.
Пријаве за упис у 1. разред се налазе на сајту школе, али ће вас контактирати и пријаве вам доставити наставници који су тестирали вашу децу.
Радујемо се дружењу са вама!
Пријемни испит је и даље у току. Добро дошли!
 
 
 

Музичка потпора у серији „Швиндлери“

Свима нам је познато да без добро осмишљенене музике филм или серија нема своју драж, напетост, акцију и реакцију. Музика нам мами осмех на лице, сузе у очима, тензију и „кнедлу у грлу“.
Наш наставник Милош Зубац је аутор је музике за популарну домаћу хумористићку серију „Швиндлери“, коју имамо прилику да пратимо на Јавном сервису Србије – РТС1.
„Раме уз раме“ са доајенима српског глумишта Драганом Јовановићем, Бранко Пујић, Дејаном Луткићем, Властом Велисављевићем, Горицом Поповић, Војином Ћетковићем и многим другима наш наставник Милош Зубац је оригиналним музичким креацијама и ритмичким флоскулама доћарао сваку сцену у овом серијалу – од уводне шпице за серију „Швиндлери“ до сваке могуће сцене у њој.
Свака част Милоше!!!