\ Јавни час ученика ОМШ „Невена Поповић“ у Винчи

Музика као лек

muzika medicina

Пријатељи школе

tarisio2

Треба да се зна

treba da se zna

header

ИНФОРМАЦИЈА О УПИСУ У 1. РАЗРЕД МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ
 
Поштовани родитељи,
У складу са актуелном ситуацијом и мерама које је предузела Влада Републике Србије, овим путем желимо да вас обавестимо о пријавама за упис ученика у 1. разред основне музичке школе ”Невена Поповић”за школску 2020/2021. године.
Сви родитељи заинтересоване деце која желе да похађају основну музичку школу ”Невена Поповић” могу да се јаве на следећи број телефона 064/85-45-312 или да оставе своје податке на следећу имејл адресу:upis.omsgrocka@gmail.com.
На овај начин родитељи ће добити потребне информације о начину извођења пријемног испита.
Слободних места има на следећим одсецима:
-за децу узраста од 7 до 9 година: гитара, виолина, флаута, виолончело, хармоника и клавир.
-за старије ученике од 10 до 18 година: одсек за Српско традиционално певање.
-за децу млађу од 7 година врши се упис у припремни разред.
Позивамо вас да нас контактирате путем наведеног броја телефона или имејл адресе, а ми ћемо вас упутити и дати вам све неопходне информације!
Драга децо, добро дошли!
 
РЕЗУЛТАТИ ПРИЈЕМНОГ ИСПИТА ЗА УПИС У 1. РАЗРЕД ОСНОВНЕ МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ 
 
Поштована децо и родитељи,
Ово су резултати пријемног испита за упис у 1. разред Основне музичке школе "Невена Поповић", одржаног у петак, 24. априла 2020. године.
У табелама се налазе имена и презимена ученика који су положили пријемни испит како у матичној тако и подручним школама.
Пријаве за упис у 1. разред се налазе на сајту школе, али ће вас контактирати и пријаве вам доставити наставници који су тестирали вашу децу.
Радујемо се дружењу са вама!
Пријемни испит је и даље у току. Добро дошли!
 
 
 

Јавни час ученика ОМШ „Невена Поповић“ у Винчи

У петак, 27. децембра 2019. године, у издвојеном оделењу ОМШ “Невена Поповић” у Винчи одржан је Јавни час ученика хармонике и виолончела. Наступили су ученици првог разреда виолончела из класе проф. Анамарије Илић: Адамовић Нађа, Златановић Анђела, Мандић Томислав и Тасић Исидора. Зати, ученици хармонике изкласе проф. Драгане Стевановић: Павле Атанасковић, Стеван Марковић, Ђорђе Ђурић и Петар Ласица - први разред, Василије Комненић - други и Немања Јовановић - трећи разред, који су имали солистичке наступе, као и у дуу хармоника. Из класе проф. Александра Бијића наступили су ученици хармонике Андрија Репановић - четврти и Хајдер Жарко - пети разред.
На репертоару младих извођача нашле су се дечије песме, новогодишње, божићне и композиције бржег темпа и веселог карактера. Програм је водила проф. виолончела Анамарија Илић. Своје излагање је завршила са честиткама упућеним родитељима и ученицима за срећне новогодишње празнике.