\ Три прве награде нашим ученицима првог и другог дана такмичења „Меморијал Аца Панић“

Музика као лек

muzika medicina

Пријатељи школе

tarisio2

Треба да се зна

treba da se zna

header

Три прве награде нашим ученицима првог и другог дана такмичења „Меморијал Аца Панић“

У среду, 18. маја и четвртак, 19. маја 2022. године у ОМШ „Стеван Христић“ у Младеновцу наши ученици су узели учешће на 16. Меморијалном музичком турниру „Аца Панић“. Ова традиционална манифестација окупља преко 200 учесника и 100 музичких педагога и клавирских сарадника из Србије у следећим дисциплинама: клавир, хармоника, виолина, гитара, флаута, кларинет, соло певање и камерна музика.
Првог и другог дана такмичења своје снаге су одмерили наши ученици виолине, хармонике и упоредног клавира и остварили изузетан резултат:
-Дејан Стојилковић, 2. разред српског традиционалног певања, у категорији упоредни клавир у класи наставника Стефана Антонијевића – 1. награда са 100 поена – ЛАУРЕАТ
-Дамјан Перић, 1. разред хармонике у класи наставника Марка Кончаревића – 1. награда са 97 поена
-Јулија Гајић, 1. разред виолине у класи Катарине Станимировић, уз клавирску сарадњу Милоша Аџића – 1. награда са 95 поена
Честоитамо од срца Дејану, Дамјану и Јулији, као и њиховим наставницима Стефану, Марку, Катарини и Милошу на изузетном труду, залагању и вишесатном вежбању. Честитамо и родитељима на огромној подршци нашем раду.