\ Учешће ученика школе у емисији „Прело у нашем сокаку“

Музика као лек

muzika medicina

Пријатељи школе

tarisio2

Треба да се зна

treba da se zna

header

ИНФОРМАЦИЈА О УПИСУ У 1. РАЗРЕД МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ
 
Поштовани родитељи,
У складу са актуелном ситуацијом и мерама које је предузела Влада Републике Србије, овим путем желимо да вас обавестимо о пријавама за упис ученика у 1. разред основне музичке школе ”Невена Поповић”за школску 2020/2021. године.
Сви родитељи заинтересоване деце која желе да похађају основну музичку школу ”Невена Поповић” могу да се јаве на следећи број телефона 064/85-45-312 или да оставе своје податке на следећу имејл адресу:upis.omsgrocka@gmail.com.
На овај начин родитељи ће добити потребне информације о начину извођења пријемног испита.
Слободних места има на следећим одсецима:
-за децу узраста од 7 до 9 година: гитара, виолина, флаута, виолончело, хармоника и клавир.
-за старије ученике од 10 до 18 година: одсек за Српско традиционално певање.
-за децу млађу од 7 година врши се упис у припремни разред.
Позивамо вас да нас контактирате путем наведеног броја телефона или имејл адресе, а ми ћемо вас упутити и дати вам све неопходне информације!
Драга децо, добро дошли!
 
РЕЗУЛТАТИ ПРИЈЕМНОГ ИСПИТА ЗА УПИС У 1. РАЗРЕД ОСНОВНЕ МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ 
 
Поштована децо и родитељи,
Ово су резултати пријемног испита за упис у 1. разред Основне музичке школе "Невена Поповић", одржаног у петак, 24. априла 2020. године.
У табелама се налазе имена и презимена ученика који су положили пријемни испит како у матичној тако и подручним школама.
Пријаве за упис у 1. разред се налазе на сајту школе, али ће вас контактирати и пријаве вам доставити наставници који су тестирали вашу децу.
Радујемо се дружењу са вама!
Пријемни испит је и даље у току. Добро дошли!
 
 
 

Учешће ученика школе у емисији „Прело у нашем сокаку“

У недељу, 16. јуна 2019. године, уживо је емитована емисија о општини Гроцка, у периоду од 11 до 14 часова. Емисија „Прело у нашем сокаку“ се емитује на телевизији са националном фреквенцијом „Хепи“. Поред представљања знаменитости, археолошких налазишта, културних добара, пољопривреде и становништва, прилику да се представи и прикаже своје квалитете и капацитете имала је и наша школа.
Поред директорке школе, госпође Бранке Ивковић-Петронић, која је укратко представила резултате наше школе, на најлепши начин су нас представили, а ко други него наши ученици.
Своју музикалност и интерпретаторско умеће приказала је наша Јована Зуровац, Ученик генерације 2018/19. године из класе проф. Александре Стевановић, а уз клавирску сарадњу проф. Нине Косанић. Јована је за ову прилику извела нумеру „Руски цигански плес“.
Представио се и наш одсек за српско традиционално певање, јер ми смо школа која има највише класа и школа која истински негује традиционално вокално извођење. Нумеру из Призренске Горе „Мори, Севдо, Севдалијо“ извеле су ученице 1. и 2. разреда: Тијана Томовић, Нина Миленковић, Анастасија Лукић, Дајана Станковић, Илинка Ђурђевић, Љубица Мишић, Нина Ранковић, Анђелија Бајић, Јована Јаћимовић, Христина Анђелковић, Теодора Стефановић, Ана Петровић и Марија Седларевић
Инструментална пратња: Кавал - Алекса Милетић и Деф: Јована Бараћ. Група певача певање учи у класама професора: Катарине Милосављевић, Јоване Бараћ, Јелене Дејановић и Ане Јовановић.
Да је наш наступ био запажен говоре нам честитке и коментари. Верујемо да ћемо имати више прилике да прикажемо и покажемо шта ми радимо и начин на који радимо.