\ Умчари

Музика као лек

muzika medicina

Пријатељи школе

tarisio2

Треба да се зна

treba da se zna

header

Тијана Јовев

tijana-jovevТијана Јовев, наставница флауте
email: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели
Тијана Јовев рођена је 1992. године у Београду, где је стекла своје основно и средње музичко образовање. Године 2011. уписала је студије флауте на Факултету уметности у Нишу, у класи проф. мр Љубише Јовановића, а звање Мастер музички уметник стекла је 2016. године у класи проф. мр Анђеле Братић. У току целокупног музичког образовања освајала је више награда на националним такмичењима и фестивалима. Усавршавала се на мајсторским курсевима код еминентних флаутиста као што су Љубиша Јовановић, Миомир Симоновић, Дејан Гаврић, Марина Ненадовић, Матеј Зупан, Петар Лукас Граф и др., а од 2017. године је редован полазник Интернационалне летње академије у Созополу код флаутисте и педагога Георгија Спасова. Од почетка школовања посебну пажњу посвећује камерном музицирању радећи у ансамблима најразличитијих састава (флаута, обоа, кларинет, клавир, харфа, гитара, виолина). За време студија два пута је наступила као солиста са Нишким симфонијским оркестром, а више пута као хонорарни члан истог оркестра. Од 2013. године стални је члан Српске омладинске филхармоније Наисус, на месту прве флауте, са којом је наступала на значајним фестивалима и такмичењима у земљи и иностранству. Педагогијом се бави од 2016. године, када се запослила у СМШ „Стеван Христић“. Од 2017. године ради у ОМШ „Невена Поповић“ у Београду.
 

Сузана Вуковић Пејић

suzana-vukovic-pejicСузана Вуковић Пејић, наставница хармонике
email: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели
Сузана Вуковић-Пејић је рођена 3.11.1970. у Смедереву. Дипломирала 1989. године у класи Војславе Вуковић-Терзић. Радни век започиње 1989. у музичкој школи ''Коста Манојловић'' у Смедереву и музичкој школи ''Јосиф Маринковић'' у Вршцу. Дуги низ година организатор је једног од највећих такмичења хармонике ''Дани хармонике'' у Смедереву. Секретар је и организатор фестивала музичких и балетских школа Србије у Смедереву 2012. године. Од школске 2021/2022. запослена је у ОМШ „Невена Поповић“.
 
 
 
 
 
 
 
 

Невена Манојловић

nevena-manojlovicНевена Манојловић, наставница гитаре
email: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели
Невена Манојловић је рођена 1992. године. Упоредо са основном школом стиче основно музичко образовање у ОМШ ,,Др Милоје Милојевић“ (садашњи назив ,,Невена Поповић“), где са одличним успехом уз запажене резултате и награде завршава два одсека – гитару (у класи професорке Милице Тараило-Степаноски) и клавир (у класи професорке Маријане Кангрге-Калинић).
Затим упоредо са гимназијом, коју похађа у Гроцкој, завршава средњу музичку школу ,,др Војислав Вучковић“, инструментални одсек – гитара, у класи Милкице Поњавић.
После завршене гимназије године студира права на Правном факултету Универзитета у Београду, а за даље музичко образовање се опредељује 2015. године, када уписује Академију уметности на Слобомир П Универзитету у Бијељини, где поред основних студија веома успешно завршава и мастер студије, у класи професора Зорана Анића и Огњена Грчка.
Рад у просвети започиње 2016. године, у ОМШ ,,Невена Поповић“, као професорка гитаре, где од тада у раду са децом на наступима и такмичењима постиже запажене резултате и награде.
 

Надежда Димитријевић

nadezda-dimitrijevicНадежда Димитријевић, наставница виолине
email: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели
Надежда Димитријевић, рођена 1962. године у Београду. Завршила је Академију уметности у Новом саду 1985. године у класи професора Дејана Михаиловића. У току свог музичког образовања освојила је више награда на савезним такмичењима.Усавршавала се код Рајне Манолове,професорке Софијског конзерваторијума.
На почетку каријере је радила у Симфонијском оркестру РТС-а,а потом у Музичкој школи "Славенски".
Од 2016.године ради у ОМШ "Невена Поповић" као наставник виолине.
 
 
 
 
 
 


Страна 1 од 2