\ Учити, учити...и само учити...

Музика као лек

muzika medicina

Пријатељи школе

tarisio2

Треба да се зна

treba da se zna

header

ИНФОРМАЦИЈА О УПИСУ У 1. РАЗРЕД МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ
 
Поштовани родитељи,
У складу са актуелном ситуацијом и мерама које је предузела Влада Републике Србије, овим путем желимо да вас обавестимо о пријавама за упис ученика у 1. разред основне музичке школе ”Невена Поповић”за школску 2020/2021. године.
Сви родитељи заинтересоване деце која желе да похађају основну музичку школу ”Невена Поповић” могу да се јаве на следећи број телефона 064/85-45-312 или да оставе своје податке на следећу имејл адресу:upis.omsgrocka@gmail.com.
На овај начин родитељи ће добити потребне информације о начину извођења пријемног испита.
Слободних места има на следећим одсецима:
-за децу узраста од 7 до 9 година: гитара, виолина, флаута, виолончело, хармоника и клавир.
-за старије ученике од 10 до 18 година: одсек за Српско традиционално певање.
-за децу млађу од 7 година врши се упис у припремни разред.
Позивамо вас да нас контактирате путем наведеног броја телефона или имејл адресе, а ми ћемо вас упутити и дати вам све неопходне информације!
Драга децо, добро дошли!
 
РЕЗУЛТАТИ ПРИЈЕМНОГ ИСПИТА ЗА УПИС У 1. РАЗРЕД ОСНОВНЕ МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ 
 
Поштована децо и родитељи,
Ово су резултати пријемног испита за упис у 1. разред Основне музичке школе "Невена Поповић", одржаног у петак, 24. априла 2020. године.
У табелама се налазе имена и презимена ученика који су положили пријемни испит како у матичној тако и подручним школама.
Пријаве за упис у 1. разред се налазе на сајту школе, али ће вас контактирати и пријаве вам доставити наставници који су тестирали вашу децу.
Радујемо се дружењу са вама!
Пријемни испит је и даље у току. Добро дошли!
 
 
 

Учити, учити...и само учити...

Основне смернице у примени електронског дневника „ЕСдневника“
 
У понедељак, 17. јуна 2019. године, у сали матичне школе у Гроцкој наставници школе су имали прилику да прођу први део обуке за примену електронског дневника „ЕСдневника“.
Обуку нам је држао наш колега проф. Никола Бурсаћ, који поред успешног рада у настави виолине у ОМШ „Владимир Ђорђевић“ у Београду, очигледно успешно ради и са информационим технологијама, јер је кроз свој рад на електронском дневнику савладао како индивидуалну наставу тако и групну, што је за наше типове школа велика заврзлама. Колега Бурсаћ је детаљно објаснио имплементацију дневника у наше образовне институције кроз примере и могуће начине попуњавања обиља документације. Наравно, када сте човек из струке онда уочавате и неправилности информационог система што верујемо да ће људи у Министарству просвете, науке и технолошког развоја успети да поправе и прилагоде нама, како би несметано водили своју педагошку документацију.
Велико хвала нашем колеги Николи Бурсаћу што нам је са осмехом на лицу представи савремене тенденције и правце којима ћемо, како већ од 1. септембра, кренути. Верујемо да ћемо брзо савладати новине иако се надамо његовој новој посети.