\ Учити, учити...и само учити...

Музика као лек

muzika medicina

Пријатељи школе

tarisio2

Треба да се зна

treba da se zna

header

Учити, учити...и само учити...

Основне смернице у примени електронског дневника „ЕСдневника“
 
У понедељак, 17. јуна 2019. године, у сали матичне школе у Гроцкој наставници школе су имали прилику да прођу први део обуке за примену електронског дневника „ЕСдневника“.
Обуку нам је држао наш колега проф. Никола Бурсаћ, који поред успешног рада у настави виолине у ОМШ „Владимир Ђорђевић“ у Београду, очигледно успешно ради и са информационим технологијама, јер је кроз свој рад на електронском дневнику савладао како индивидуалну наставу тако и групну, што је за наше типове школа велика заврзлама. Колега Бурсаћ је детаљно објаснио имплементацију дневника у наше образовне институције кроз примере и могуће начине попуњавања обиља документације. Наравно, када сте човек из струке онда уочавате и неправилности информационог система што верујемо да ће људи у Министарству просвете, науке и технолошког развоја успети да поправе и прилагоде нама, како би несметано водили своју педагошку документацију.
Велико хвала нашем колеги Николи Бурсаћу што нам је са осмехом на лицу представи савремене тенденције и правце којима ћемо, како већ од 1. септембра, кренути. Верујемо да ћемо брзо савладати новине иако се надамо његовој новој посети.