\ Дан просветних радника

Музика као лек

muzika medicina

Пријатељи школе

tarisio2

Треба да се зна

treba da se zna

header

ИНФОРМАЦИЈА О УПИСУ У 1. РАЗРЕД МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ
 
Поштовани родитељи,
У складу са актуелном ситуацијом и мерама које је предузела Влада Републике Србије, овим путем желимо да вас обавестимо о пријавама за упис ученика у 1. разред основне музичке школе ”Невена Поповић”за школску 2020/2021. године.
Сви родитељи заинтересоване деце која желе да похађају основну музичку школу ”Невена Поповић” могу да се јаве на следећи број телефона 064/85-45-312 или да оставе своје податке на следећу имејл адресу:upis.omsgrocka@gmail.com.
На овај начин родитељи ће добити потребне информације о начину извођења пријемног испита.
Слободних места има на следећим одсецима:
-за децу узраста од 7 до 9 година: гитара, виолина, флаута, виолончело, хармоника и клавир.
-за старије ученике од 10 до 18 година: одсек за Српско традиционално певање.
-за децу млађу од 7 година врши се упис у припремни разред.
Позивамо вас да нас контактирате путем наведеног броја телефона или имејл адресе, а ми ћемо вас упутити и дати вам све неопходне информације!
Драга децо, добро дошли!
 
РЕЗУЛТАТИ ПРИЈЕМНОГ ИСПИТА ЗА УПИС У 1. РАЗРЕД ОСНОВНЕ МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ 
 
Поштована децо и родитељи,
Ово су резултати пријемног испита за упис у 1. разред Основне музичке школе "Невена Поповић", одржаног у петак, 24. априла 2020. године.
У табелама се налазе имена и презимена ученика који су положили пријемни испит како у матичној тако и подручним школама.
Пријаве за упис у 1. разред се налазе на сајту школе, али ће вас контактирати и пријаве вам доставити наставници који су тестирали вашу децу.
Радујемо се дружењу са вама!
Пријемни испит је и даље у току. Добро дошли!
 
 
 

Дан просветних радника

У четвртак, 7. новембра 2019. године, у свечаној сали ГО Гроцка одржан је Дан просветних радника на територији општине Гроцка. Светски дан просветних радника слави се сваке године у преко 100 земаља.
На свечаном пријему је наступио оркестар ОШ ,,Милоје Васић” из Калуђерице, под диригентском палицом проф. Огњена Марковића. Директорима школа су уручене пригодни поклони. Поклоне су доделили председница ГО Гроцка, Живадинка Аврамовић, заменик председнице ГО Гроцка, Раде Иветић, председник Скупштине ГО Гроцка, Стефан Дилберовић, заменик председника Скупштине ГО Гроцка, Миле Станаравић, члан општинског Већа задужен за образовање, Живадин Митрић и члан општинског Већа задужен за саобраћај, Владо Радовановић.
Свака школа је добила на поклон комплете књига за библиотеке, а ПУ „Лане“ бојанке, док је наша школа добила 2 мале хармонике (од 60 и 80 басова – једну дугемтару и једну клавирску) за несметано обављање образовно-васпитног рада за ученике млађих разреда.
Велико хвала нашој општини на поклону, који итекако има сврху и унапређује наш рад.