\ Успешно реализована Светосавска академија

Музика као лек

muzika medicina

Пријатељи школе

tarisio2

Треба да се зна

treba da se zna

header

ИНФОРМАЦИЈА О УПИСУ У 1. РАЗРЕД МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ
 
Поштовани родитељи,
У складу са актуелном ситуацијом и мерама које је предузела Влада Републике Србије, овим путем желимо да вас обавестимо о пријавама за упис ученика у 1. разред основне музичке школе ”Невена Поповић”за школску 2020/2021. године.
Сви родитељи заинтересоване деце која желе да похађају основну музичку школу ”Невена Поповић” могу да се јаве на следећи број телефона 064/85-45-312 или да оставе своје податке на следећу имејл адресу:upis.omsgrocka@gmail.com.
На овај начин родитељи ће добити потребне информације о начину извођења пријемног испита.
Слободних места има на следећим одсецима:
-за децу узраста од 7 до 9 година: гитара, виолина, флаута, виолончело, хармоника и клавир.
-за старије ученике од 10 до 18 година: одсек за Српско традиционално певање.
-за децу млађу од 7 година врши се упис у припремни разред.
Позивамо вас да нас контактирате путем наведеног броја телефона или имејл адресе, а ми ћемо вас упутити и дати вам све неопходне информације!
Драга децо, добро дошли!
 
РЕЗУЛТАТИ ПРИЈЕМНОГ ИСПИТА ЗА УПИС У 1. РАЗРЕД ОСНОВНЕ МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ 
 
Поштована децо и родитељи,
Ово су резултати пријемног испита за упис у 1. разред Основне музичке школе "Невена Поповић", одржаног у петак, 24. априла 2020. године.
У табелама се налазе имена и презимена ученика који су положили пријемни испит како у матичној тако и подручним школама.
Пријаве за упис у 1. разред се налазе на сајту школе, али ће вас контактирати и пријаве вам доставити наставници који су тестирали вашу децу.
Радујемо се дружењу са вама!
Пријемни испит је и даље у току. Добро дошли!
 
 
 

Успешно реализована Светосавска академија

У четвртак 23. јануара је у просторијама наше матичне основне музичке школе „Невена Поповић“ одржан је свечани концерт ученика школе којим је обележена школска слава Свети Сава.
На почетку концерта наступио је хор музичке школе којим је руководио наставник Игор Стојановић, а који је извео Химну Светом Сави и песму о Пресветој Богородици. Након тога, свечано је додељен симболичан поклон у виду књиге победници Школског такмичења вокално-инструменталних класа за школску 2019/2020. годину, Ањи Вукотић, ученици шестог разреда клавира из класе наставника Милана Медошевића.
У наставку програма наступили су: Петра Стојиљковић (класа Јован Цинцар Костић), Хелена Ђуричић (класа Вера Михок), Реља Дедић (класа Милош Зубац), Мајда Пејагић (класа Светлана Мандић), Петар Станојевић (класа Немања Дражић), Анђела Јовановић (класа Миња Марчетић), Уна Јанковић (класа Анамарија Илић), ученици првог и другог разреда спског традиционалног певања у класи Ане Јовановић, клавирски дуо који су чиниле Нина Наумовић и Јована Ђорђевић (класа Катарина Фаркаш) и на самом крају Ања Вукотић (класа Милан Медошевић).
Родитељи и наставници су аплаузима подршке испратили овај свечани концерт, на тај начин бодрећи наше ученике.