\ Промоција музичке школе за другаре из ОШ „Никола Тесла“ из Винче

Музика као лек

muzika medicina

Пријатељи школе

tarisio2

Треба да се зна

treba da se zna

header

Промоција музичке школе за другаре из ОШ „Никола Тесла“ из Винче

Нову радну недељу – понедељак, 15. април 2024. године - започели смо отварањем врата музичке школе ученицима из ОШ „Никола Тесла“.
Постоји пуно путева којим може да се крене, а често су нам потребни путокази. Ученици из одељења I5 и II6 су имали прилику да се упознају са нашом музичком школом, инструментима и наставницима. Сазнали су које све инструменте могу да свирају, како изгледа настава у музичкој школи и колико је лепо обогатити своје слободно време учењем музике. Током представљања музичке школе, ученици су певали познате песмице, имали прилику да учествују у музичкој радионици и сазнали о сваком инструменту како се свира, који су му делови и како звучи а они најхрабрији су се одважили да пробају да одсвирају нешто.  
Показали су велико интересовање и радозналост, уз мноштво питања која су пратили стални осмеси на њиховим лицима. Промоција музичке школе је протекла у одличној атмосфери и расположењу на радост свих присутних.
Сви заинтересовани су позвани на пријемни испит како би тестирали своје способности и били корак ближи почетку музичког путовања!
Велико хвала наставницама Бојани Коџић и Татијани Павловић што су се одазвале нашем позиву и пружиле могућност својим ученицима да открију ближе благодети музике.