\ Јавни час ученика клавира и хармонике у Винчи

Музика као лек

muzika medicina

Пријатељи школе

tarisio2

Треба да се зна

treba da se zna

header

Јавни час ученика клавира и хармонике у Винчи

У понедељак, 15. априла 2024. године, одржан је Јавни час ученика издвојеног одељења музичке школе „Невена Поповић“ у Винчи.
Наступили су следећи ученици: Нина Раца (1. разред), Милена Поповић (1. разред), Нађа Крушић (2. разред), Нина Брадић (2. разред) и Хана Миленковић (3. разред) из класе Стефана Антонијевића. Из класе Петра Величковића наступили су: Михајло Стевановић (3. разред), Лука Вучковић (3. разред), Никола Милосављевић (4. разред) и Павле Атанасковић (5. разред), као и ученици из класе Бојане Вујашковић, а то су: Анастасија Радовић (1. разред), Лола Миленковић (1. разред), Арсеније Лазић (1. разред), Ивона Младеновић (1. разред), Филип Теофиловић (1. разред), Ања Миленковић (2. разред) и Софија Теофиловић (2. разред).
Програм је био разноврстан, преовладали су комади различитих епоха од Баха до модерних композиција у зависности од жеља и могућности наших младих музичара.
Сала је била мала да прими сву публику која је одушевљено, великим аплаузима, поздравила сваки наступ, а што је допринело још бољој општој атмосфери Јавног часа, а у нади да се ускоро поново видимо.