\ Рок концерт у Врчину поводом прославе Дана школе

Музика као лек

muzika medicina

Пријатељи школе

tarisio2

Треба да се зна

treba da se zna

header

Рок концерт у Врчину поводом прославе Дана школе

У среда, 25. април 2024. године, прослава Дана школе у издвојеном одељењу у Врчину била је у знаку рок музике. Врчински бендови „Детектори музике“ и „Чудна шума“ показали су своје умеће и расплесали публику - родитеље и млађе ученике школе.
Концерт је отворио хор, који су чинили ученици свих разреда музичке школе, афричком песмом „Банаха“ након чега су наступили „Детектори музике“ са својим омиљеним песмама: „Ратне игре“, „Sweet childe of mine“, „Нађи ме“, „Однеси ме“, „Неко те има ноћас“... након њих наступили су „Чудна шума“ са својим нешто гласнији репертоаром: „Добар дан“, „Свет се брзо окреће“, обрадом „Зумбалице“....
Многи млађи ученици наше школе имали су прилику да по први пут присуствују оваквом концерту. Њихово одушевљено плесање и певање подстакло је чланове бенда да дају све од себе у наступу и тако створе једну посебну и фантастичну атмосферу. Певању у глас и скакутању у ритму музике нису одолели ни родитељи као и случајни пролазници.
Велико хвала ученицима, родитељима и наставнику Бранку Тријићу за резултате које су постигли кроз пројекат обогаћеног једносменског рада.