\ Трећи у низу концерата поводом прославе Дана школе

Музика као лек

muzika medicina

Пријатељи школе

tarisio2

Треба да се зна

treba da se zna

header

Трећи у низу концерата поводом прославе Дана школе

У уторак, 23. априла 2024. године, у свечаној сали ОШ “Никола Тесла” у Винчи, одржан је трећи у низу концерата поводом Дана наше школе.
Након што смо публику упознали и подсетили на кратку историју и рад наше школе, представили су нам се ученици издвојеног одељења у Винчи који су добитници награда на Републичком такмичењу, као и на осталим престижним такмичењима, а уједно се активно спремају за предстојећа.
Концерт је отворила популарна и прелепа песма „Серенада Београду“ коју су за ову прилику приредили чланови великог хора и камерног састава хармоника, а након тога су нам се представили наши солисти: Теодора Марковић, Филип Теофиловић, Софија Стојановић, Ђорђе Николић, Марија Димоски, Лука Барац, Јован Димоски, Анђелија Вујчић, Хана Миленковић, Александар Мелник, Вук Белензада и Анђела Златановић.
Концерт су заокружиле групне тачке певачке групе „Винча“, Малих солфеђиста и камерног састава „Piccoli grandi musicisti“.
Публика је испратила сваки наступ громогласним аплаузима и у позитивној атмосфери.
Честитке свим нашим ученицима и наставницима на овом наступу, на труду и вредном раду. Желимо им много мотивације и успеха у свим будућим приликама, где се помиње и велича име наше школе! Срећан дан школе!