\ Наступ наших ученика на отварању изложбе скулптура „Она“

Музика као лек

muzika medicina

Пријатељи школе

tarisio2

Треба да се зна

treba da se zna

header

Наступ наших ученика на отварању изложбе скулптура „Она“

Самостална изложба скулптура „Она“ вајарке Владиславе Крстић представљена је пред бројном публиком и љубитељима уметности у среду 24. априла 2024. године од 19ч у Ранчићевој кући, галерији Центра за културу општине Гроцка.
Изложбена поставка „Она“ Владиславе Крстић представља публици скулптуре у пуној пластици, затим рељефе и радове од жице, у којима се ауторка бави класичном и увек актуелном темом: женом. Радови су изведени различитим материјалима попут бронзе, гипса, теракоте, метала, дрвета... Осим женске лепоте, истиче се и њена комплексност и многостраност, јер Она је носилац живота, инспирација без које овај свет не би био какав јесте.
Приликом отварања изложбе наступили су млади таленти, пијанисти ОМШ „Невена Поповић“ из Гроцке, и то Маша Михајловић, Софија Јовић и Маргита Будимлија, задививши присутне својом виртуозношћу.
Потом су наступили и специјални гости изложбе - а ти гости су заиста били посебни, будући да су у питању прекаљени џезери и врсни музичари: Милош Крстић - клавир, Matt Schiff - гитара, Сава Рамјанац - контрабас.